Nieuwsberichten

Maart 2024. NLdoet, wij deden mee met tuinieren, schoonmaken, schilderen, vogelhuisjes ophangen en nog veel meer klussen. Alles in en rondom het huis is nu klaar voor de zomer. Dank hiervoor aan het Oranje fonds en de vrijwilligers.

Februari 2024.  Wederom een belangrijke "gast aan tafel". Prins Ummenie d'n 62e Hans Holthuysen (met zijn gevolg) vereerde ons met een bezoek. De aftrap voor een gezellige carnavalstijd.

December 2023.  Een cheque ter waarde van €670,75 is naar het "Glazen Huis" in Nijmegen gebracht. Het geld, bestemd voor onderzoek naar ALS, is door de bewoners bijeengebracht uit het statiegeld van  opgehaalde flessen.

Juli 2023.  De 7 bewoners knippen een eigen lint door om het huis officieel te openen. Dit onder toeziend oog van familie, buren en velen die bij de bouw en inrichting hebben geholpen.

Juni 2023.  Er wordt hard gewerkt rondom het gebouw. De achtertuin is al voor een groot deel klaar. Nu kunnen de bewoners bij mooi weer lekker buiten zitten.

 

April 2023.  "Gast aan tafel"
Op uitnodiging van de jongeren schoof burgemeester Slinkman van de gemeente Berg en Dal aan om de avondmaaltijd te delen. Dit was erg gezellig en informatief.

 

December 2022. 


Wij wensen iedereen fijne feestdagen en een goed 2023.

 

1 december. De voorzitter van het stichtingsbestuur en 3 bewoners mochten uit handen van de directeur van de RABO-bank de check van de actie "Verduurzamen Maatschappelijke Gebouwen" in ontvangst nemen.

 

10 oktober. Binnen zijn de meeste klussen gedaan. Nu is het tijd voor buiten. De tuincommissie is bezig met plannen maken.

26 september. Stilte voor de storm. Over enkele ogenblikken komen de bewoners thuis.  De eerste dag in de nieuwe groep. Voor iedereen een spannend moment.

19 september. Duurzaam zijn is ook voor ons belangrijk. Zonnepanelen worden geplaatst. Met dank aan de RABO-bank en al de leden die voor ons stemden in de actie "Verduurzamen Maatschappelijke Gebouwen".

Maart, wij zijn blij dat we een pand hebben gevonden om onze doelstellingen te realiseren.